Publikuppdatering inför derbyhelgen

2024.03.14, kl 12:10
Den svartgula derbyhelgen närmar sig med stormsteg, med glödheta cupmatcher både på Skytteholms IP och Friends Arena.
Nedan följer en biljettuppdatering inför damlagets möte med Hammarby och herrlagets semifinal mot Djurgården.

46 812. Det är maxkapaciteten på Friends Arena när AIK Fotbolls herrlag möter Djurgården i semifinal i Svenska cupen 2023/2024. Matchen har avspark på Friends Arena söndag kl 15:00 och under torsdagsmorgonen hade drygt 34 000 personer säkrat sina biljetter. Har du ännu inte gjort det rekommenderar vi att du inte väntar så mycket längre – för sektionerna fylls upp snabbt. AIKbiljett.se är adressen som gäller.

Hela läktare 1 är slutsåld, och den enda möjligheten för dig som nu vill köpa derbybiljetter på det andra etaget är premiumläktaren Klubbstol, där du förutom några av arenans bästa platser också får tillgång till separat restaurang och bar. Klicka på fliken Sittplats Klubbstol i arenalayouten på biljettsidan för att välja dessa platser.

Alternativet till Klubbstol är läktare tre, där försäljningen har tickat på i rask takt sedan sektionen blev tillgänglig i tisdags eftermiddag. Där hittar du biljetter från 149 SEK (reducerat pris) / 230 SEK (ordinarie).

Redan under lördagen är det upplagt för derbyfest på Skytteholms IP, AIK mot Hammarby i den andra omgången av damernas gruppspel – och även där har biljettförsäljningen tagit fart. Med årskort inräknat har i nuläget över 1 400 platser säkrats upp. Du kan antingen köpa årskort via den här länken eller lösbiljetter här så ser vi till att fylla Skyttan i jakten på en ny svartgul trepoängare.

Låt oss även slå ett slag för ishockeyherrarnas första kvartsfinal, på Hovet med nedsläpp lördag kl 18:30. Du hinner alltså i god tid ta dig från Skytteholms IP till Hovet för att säkerställa en fullmatad AIK-helg. Biljetter till Hovet finns till försäljning här.

Vi ses där AIK spelar!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll