Taylor spelklar för AIK

2017.07.15, kl 19:57

Taylor spelklar för AIK

AIK Fotboll fick idag även beskedet att det finska nyförvärvet Robert Taylor är helt spelklar för klubben och därmed uttagningsbar till söndagens toppmöte på Friends Arena mellan AIK och IFK Norrköping FK. Vi rekommenderar köp av biljetter redan idag då många åskådare väntas till den allsvenska matchen.

– Vi kan idag konstatera att fyra spelare har blivit spelklara för oss under det första dygnet då transferfönstret varit öppet. AIK Fotboll vill rikta ett stort tack till det Svenska Fotbollförbundet och det finska fotbollsförbundet för arbetet med att få Robert Taylor klar för oss. Vi vill även rikta ett speciellt tack till SvFF för arbetet med dessa transfers under lördagen, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

AIK Fotboll gjorde den 4 juli 2017 klart med den finländske mittfältaren Robert Taylor som närmast kommer från RoPS. Under en och en halv säsong i RoPS spelade han 41 matcher i Veikkausliiga och svarade för 14 mål och fem målgivande passningar. Taylor debuterade även för det finska A-landslaget i januari 2017.

Söndagen den 16 juli, kl 17:30 tar AIK emot IFK Norrköping FK i ett allsvenskt toppmöte på Friends Arena. Biljetter till den mycket viktiga matchen köps enklast via denna sida.

Text: Stefan Mellerborg

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll