Välkomna till Derbyland

2017.04.12, kl 16:26
Varmt välkomna till Stockholmsderbyt AIK - Hammarby på Annandag påsk! Utanför Friends Arena kommer det dagen till ära att vara ett Derbyland med Gnagis och Lill-Gnagis på plats innan avspark för att välkomna alla besökare till Stockholmsderbyt.

På plats har vi förutom våra AIK-hjältar Gnagis och Lill-Gnagis även Solna Ungdomscafé som berättar om sin verksamhet och fotar er gratis mot en green screen. Det kommer att finnas möjligheter att prova på speedshooting, hoppa i AIK-hoppborgen och prova lyckan i fiskdammen.

AIK Shop finns som vanligt på plats så att ni kan handla era svartgula tröjor, mössor, halsdukar och mycket annat! Titta gärna på deras utbud på hemsidan innan ni kommer till arenan.

På scenen gästar AIK-profiler med derbysnack inför matchen, exempelvis kommer Stefan Söderberg (f d sportchef i AIK Fotboll), Max Bergander (värdegrundsansvarig i AIK FF), Madeleine Rohr (lagkapten i damlaget) samt en ännu hemlig gäst från herrlaget.

Vi startar upp kl 13:00 och avslutar strax innan matchstart så att vi alla hinner in i tid till matchen för att stötta laget till tre poäng.

Biljetter till derbyt AIK – Hammarby den 17 april köps enklast via denna sida. Det är även något billigare att köpa biljetter online.

Varmt välkomna både till AIK – Hammarby och till Derbyland innan matchen!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll