Våra nätverkspartners: DePalma Workwear

2019.07.26, kl 16:00
AIK Fotbolls nätverkspartners är en viktig del av våra framgångar. Därför vill vi lyfta fram de företag som stödjer oss och hjälper oss att bli bättre.
Den här veckan har vi nöjet att introducera vår nätverkspartner inom arbetskläder: DePalma Workwear.

Vilka är ni och vad gör ni? Hur är ni unika?
– Vi är DePalma Workwear och vi gör arbetskläder för en ny generation hantverkare. Vi är ett svenskt företag och huserar i Stockholm. Vår devis är att arbetskläder måste få handla lika mycket om design, image och passion som funktion. Varför ska det ena behöva förta det andra? Marknaden för arbetskläder har alltför länge saknat ett alternativ som gör just detta, och det är där vi kommer in! Vi rör om i en normalt sett mycket konservativ bransch, med ett nytt mind-set och tar nya vägar framåt, säger Jonas Skommevik, VD för DePalma Workwear.

Om ni skulle likna er vid nån spelare i AIK, vem skulle det vara?
– Det skulle vara Henok Goitom, en spelare som blandar det klassiska med det nya och överraskande. Han tänker också fotboll på rätt sätt – och att bygga vidare på saker som funkar men att ge det en egen twist för att nå högst upp! Sedan krävs det alltid en rejäl dos av ödmjuk kaxighet för att nå ända fram, något som Goitom symboliserar grymt bra och som även präglar oss som bolag.

Har du något speciellt minne kring AIK Fotboll?
– Som inbiten gnagare sedan barnsben är de många, men guldet 2009 och nu 2018 sticker givetvis ut – och under 2018 är hemmaderbyt mot Bajen det som är den tydligast lysande stjärnan. Ett mindre positivt, men ändå mäktigt minne, är hyllningarna till då nyligen bortgångna Ivan Turina under matchen mellan AIK och IFK Göteborg på Friends säsongen 2013.

Har ni nått tips inför sommaren vad man ska göra / nått smultronställe?
– Passa på och ta det lugnt och ladda upp inför hösten. Den svenska skärgården är stället för att bäst göra det!

Text: AIK Fotboll

Annonser

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll