Världens bästa lag, AIK United, söker nya ledare

2019.11.23, kl 15:52
Vårt lag med funktionsvariation, AIK United, söker tre nya ledare. En administratör och två fotbollsledare.
Du måste brinna för vårt lag och vara på plats varje tisdag, kl 18:00 – 20:00.
Ledarna kommer sköta division 6. Administratören vi söker kommer hjälpa division 6 och ledarna och behöver också vara på plats varje tisdag under träning. Då vi har erfarna fotbollstränare på plats är det inte prioriterat att du måste ha gedigna fotbollskunskaper.
Det är viktigare att du har viljan att vara en del av detta team, hög närvaro och nedanstående egenskaper. Personliga egenskaper: lugn, ha tålamod, utveckla spelarna och vara ute året runt.
En team player som gärna delar med sig och vill se och följa spelarnas utveckling. Vi i teamet hjälper varandra och det finns ingen prestige. Vi ser gärna (men inget krav) att få in kvinnliga ledare. Det viktiga är att du brinner för uppgiften.
Är du intresserad, mejla roger.wikstrom@aikfotboll.se senast den 4 december 2019.
Skriv gärna lite om dig själv, fotbollsbakgrund, erfarenhet från människor med funktionsvariationer och gärna ett CV. Skriv också om det är rollen som ledare/tränare eller administration du är intresserad av. De ledare som får dessa uppdrag kommer vi att skriva avtal med och de behöver visa utdrag från belastningsregistret. Viss ersättning utgår.
Text: AIK Ungdomsfotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll