Voky blir ny huvudpartner till AIK Fotboll

2022.06.03, kl 13:00
AIK Fotboll har ingått ett samarbete med brand merchandise-bolaget Voky som därmed blir både huvudpartner och exklusiv leverantör till klubben.

Med start under 2022 kommer Voky vara en central partner i att utveckla och marknadsföra AIK Fotbolls merchandise, profilprodukter och evenemangsprofilering. Samarbetet omfattar flera områden med fokus på profilprodukter och merchandise för AIK Fotbolls supportrar.

– Vi är väldigt glada och stolta över detta samarbete. Voky har under de senaste åren växt ut till Sveriges största i branschen och att nu få möjligheten att ta fram alla merchandiseprodukter till AIK Fotboll känns fantastiskt kul och inspirerande. Vi kommer in i avtalet med stor ambition att hjälpa AIK Fotboll att förbättra affären, genom detta kan AIK Fotboll förhoppningsvis bli ännu starkare genom sin ungdomsakademi och elitverksamhet, säger Robin Bornehav, Head of destinations & sports på Voky.

Huvudpartnerskapet inkluderar exponering, aktiveringar samt affärsmöjligheter och sträcker sig över flera säsonger. Avtalet lierar också väl med AIK Fotbolls befintliga huvudpartners inom samma område.

– Det är med stolthet och entusiasm som AIK Fotboll kan presentera och välkomna Voky som ny huvudpartner och exklusiv leverantör till klubben. Voky har indikerat att man vill arbeta långsiktigt och integrerat tillsammans med befintliga merchandisepartners och AIK Fotbolls verksamhet. Dels genom att bidra med kreativitet och kompetens inom brand merchandise, men även med sin erfarenhet och förståelse genom sina arbeten med företag och idrottsverksamheter för att sedermera kunna understödja oss i arbetet att stärka AIK Fotbolls kärnverksamhet, säger AIK Fotbolls Klubbdirektör och VD Manuel Lindberg.

– AIK Fotboll har ett extremt starkt varumärke och väldigt trogna supportrar, det är ett stort förtroende att få vårda det varumärket och hjälpa AIK Fotboll att erbjuda sina supportrar merchandise i världsklass. Vi ser också flera synergier i partnerskapet där vi tillsammans med AIK Fotboll kan utveckla vår affär i Stockholmsregionen där vi vuxit kraftigt de senaste åren, men nu inleder en ny expansiv fas, säger Adam Zollner, VD på Voky.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll