Den Saknade Generationen 2018

Söndagen den 26 augusti klockan 17.30 spelar AIK Fotboll mot Trelleborgs FF i Herrallsvenskan på Nationalarenan i fotboll, Friends Arena. Matchens arrangemang kommer till stor del att präglas av det som utvecklats till en tradition och en kampanj vid namn ”Den Saknade Generationen”, eller som den uttrycks i allmänhet ”Pensionärsmatchen”. AIK Fotboll arrangerar nu kampanjen för tredje året i rad och verkar för att locka en viktig målgrupp på våra läktare. Pensionärer.

Har du via PRO fått en värdekod till matchen? Längre ner på den här sidan kan du se hur du använder den koden vid köp av biljett.

Pensionärer under AIK-Gefle IF FF 2016-09-18

När AIK Fotboll lanserade kampanjen ”Den Saknade Generationen” för första gången 2016 var den samlade ambitionen att arrangemanget skulle bli just en tradition på lång sikt och genom en upprepning 2017 av det som upplevdes som en monumental succé så kan vi konstatera att kampanjen är här för att stanna. Initiativet från 2016 där AIK Fotboll begränsade omfattningen till lokalt förankrade organisationer och äldreomsorger samt vårdhem växte 2017 till att involvera hela Norra och Västra Stor-Stockholms pensionärer har medfört en försäljning av tvåhundra årskort som profilerats som Pensionärskort till en utvald sektion på Friends Arena.

2018 kommer AIK Fotboll samarbeta med Riksorganisationen PRO kring det här evenemanget. Med det initiativet hoppas AIK Fotboll att nå ytterligare ny nivå på arrangemanget. AIK Fotboll kommer att erbjuda en rad för målgruppen anpassade faciliteter och ett värdskap som dels syftar till att förenkla besöket men också skänka goda intryck av AIK Fotboll och Nationalarenan Friends Arena.

Festivalkarta med information och hålltider.

Förutom samarbetet med PRO sker formella inbjudningar till över 200 andra organisationer och lokala vårdhem knutna till målgruppen. Dessutom kommer AIK Fotbolls årskortsinnehavare, supportrar, medlemmar och officiella representanter uppmanas i olika former att erbjuda en stadig armkrok eller varm hand till närstående AIK:are av den äldre generationen till Friends Arena denna dag.

AIK Fotboll

Har du en värdekod? Så här utnytjar du den:

 1. Klicka på länken nedan för att köpa biljett på Pensionärsläktaren.
 2. Välj platser.
 3. Klicka på den gröna ”KÖP”-knappen.
 4. Ange din värdekod och klicka på “Lägg till”. Då ska priset ändras.
  (Om priset INTE ändras har du gjort något fel. Du har kanske valt platser på en sektion där koden inte gäller).
 5. Klicka på ”FORTSÄTT”.
 6. Logga in eller skapa ett konto (om du redan är inloggad syns inte det här).
 7. Godkänn de allmänna villkoren.
 8. Klicka på ”BETALA”.
  (Även om du inte ska betala något för dina biljetter så ska du ändå trycka på ”betala” för att gå vidare).
 9. Klart!
 10. Dina biljetter skickas till den mejl-adress du angivit.
 11. Du kan även komma åt och ladda ner dina biljetter på: www.friendsarena.se/konto

VIKTIGT! Om du har en kod som ska ge gratis biljetter men du ändå får upp att du ska betala, då har du gjort något som är fel. Det är ALDRIG så att du kan få tillbaka pengar om du använt en kod fel. Frågor ställs till aik@friendsarena.se

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll