SPORTlib & FollowUs AIK

FollowUs AIK - en tjänst för dig som vill se AIK från insidan

Onsdagen den 30 augusti 2017 lanserades FollowUs AIK, ett samarbete mellan AIK Fotboll och streamingtjänsten SPORTlib. Tjänsten vänder sig till alla AIK-supportrar och ger dem en unik och exklusiv insyn i klubben. Ett nytt avsnitt publiceras varje dag, 365 dagar om året.

FollowUs AIK skildrar vardag såväl som fest, glädje och sorg, forna hjältar, supportrarna, ledarna och spelarna – till största del väldigt tätt inpå herrarnas A-lag i fotboll, men också från andra vinklar inom eller runt AIK som exempelvis damlaget. FollowUs AIK ger supportrarna en chans att få lära känna klubben på ett nära, ärligt och oväntat sätt. I medgång såväl som motgång. Varje dag. Året om.

– AIK är en klubb med oerhört många supportrar, inte bara i Stockholm utan också över hela landet. Det gör att vi ser samarbetet med SPORTlib som en ny möjlighet att ge alla supportrar en unik och bredare bild av hela AIK Fotboll, människorna i klubben och arbetet bakom. Det är en satsning där man kommer klubben närmare än tidigare vilket vi tror kommer att ge en helt ny bild av AIK, det tror vi leder till att vårt redan starka varumärke blir än starkare och därmed också attraktivare som klubb ur ett bredare och långsiktigt perspektiv, säger Mikael Ahlerup, VD för AIK Fotboll.

FollowUs AIK är en betaltjänst som kostar 99 kr/månad, utan bindningstid. Hälften av intäkterna går tillbaka till AIK Fotboll vilket innebär att användarna stöttar klubben ekonomiskt samtidigt som de får en exklusiv inblick.

Läs mer om SPORTlib och starta din prenumeration på www.sportlib.se

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018