Trueballer – kvällsfotboll i Stockholm

Trueballer är ett initiativ där AIK Fotboll och Truecaller arrangerar kvällsfotboll för barn och ungdomar i Hagalund och Husby. Med fotbollens kraft vill vi vara med och förändra samhället till det bättre.

AIK Fotboll har alltid trott på Stockholm. Det ska vi fortsätta att göra. Med vårt senaste initiativ, Trueballer, anordnar vi tillsammans med Truecaller kvällsfotboll i Hagalund och Husby. Detta initiativ äger rum varje fredag på respektive plats, och alla barn och ungdomar är varmt välkomna att delta.

Under åren har vi genomfört olika projekt med ambitionen att göra världen till en bättre plats med hjälp av fotbollens förenande kraft. Trueballer faller in under denna kategori: vi vill erbjuda en plats för barn och ungdomar i områden som behöver det som mest. Vår målsättning är att expandera kvällsfotbollen till fler platser runt om i Stockholm.

Truecaller vill, precis som AIK Fotboll, vara en positiv och konstruktiv samhällskraft. Denna delade vision var en av huvudanledningarna till att Truecaller anslöt som huvudpartner för ett drygt år sedan. Med Trueballer gör vi skillnad på riktigt.

Fotbollens kraft kan förändra världen. Vill du vara med och bidra? Stöd Svartgula fonden.

Hur kan jag bidra till Svartgula fonden?

Vill du stödja AIK Fotbolls samhällsengagemang finns det nu ett enkelt sätt att göra det. Svartgula fonden är en insamlingsfond där alla medel öronmärks till klubbens samhällsengagemang.

Swish: 123 514 80 85
BG: 5874-9201

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll