Gnagisland

Två gånger om året är det Gnagisland i samband med match och kragen fylls med AIK-familjer och en massa aktiviteter. Vi håller till på kragen utanför Friends Arena i närheten av trappan upp till huvudentrén.

Ansiktsmålning, AIK-ballonger, hoppborgar, speedshooting och en massa annat roligt utlovas till alla barn. Gnagis och Lill-Gnagis finns självklart på plats med varma goa kramar till alla.

Vid Gnagisland kan man även träffa Riddare Svarthjärta och Riddare Guldhjärta i deras tält och bli dubbad till AIK-riddare samt att man får ett fint diplom som man kan ta med hem och hänga på väggen.

På Gnagisland kan man också se roliga uppträdanden som trolleri, barnartister och musikuppträdanden. Missa inte dessa extra roliga tillfällen då vi slår på stora trumman med aktiviteter för hela familjen.

Hitta till Friends Arena

Hitta-till-Friends-Arena-2-600x432(updated)

Friends Arena började byggas i maj 2009 och stod klar under hösten 2012. Våren 2013 flyttade AIK Fotboll efter 75 år på Råsunda Fotbollstadion in på arenan. Sedan invigningen har möjligheterna att ta sig till och från arenan kraftigt förbättrats.

Friends Arena ligger mitt i den framväxande Arenastaden i Solna, ett stenkast norr om Stockholm city. Till och från Friends Arena tar du dig enklast med buss, pendeltåg eller tunnelbana.

Pendeltåg: Solna station.
Tunnelbana: Solna centrum.
Buss: Solna station.
Parkering: Mall of Scandinavia eller i Arenastaden (se länk nedan).
Färdtjänst: Entré HX (Quality Hotel Friends).

#AIK

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018