Matchen i bilder: AIK - Gais 2017-02-19

Ett fullsatt Skytteholms IP kunde njuta av solsken och vinst i gruppspelet i Svenska cupen då Gais besegrades med 1-0. Denni Avdić nickade in segermålet redan i den fjärde minuten. Nedan minns vi tillbaka till matchen med ett urval av bilder från matchen.
STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:S startelva inför matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Nyckelord Keywords: Fotboll, Svenska Cupen, AIK, GAIS

Matchens startelva.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : Det var inte ALLA som uppskattade fotbollen som spelades under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Älska AIK!

16826142_10155176594861454_8239548490987808045_o

Amin Affane på väg att lägga en hörna framför AIK-klacken.

16804428_10155176515701454_2544754041568509951_o

Per Karlsson stretchar och Nebojša Novaković övervakar.

16819336_10155176520801454_5458209543444916933_o

"Haka"

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s #39 Amin Affane påväg ut för at slå en hörna under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

AIK-sektionerna på Skytteholms IP var fyllda till bristningsgränsen.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s #11 Eero Markkanen står mitt i rökdimman under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Eero Markkanen kastar en lång blick mot motståndarnas mål.

16836425_10155176515091454_4441433432380855285_o

Alla fick tyvärr inte plats inne på Skytteholm

16797815_10155176535561454_3290578460104514422_o

Simon Thern blev inbytt i den 65:e minuten och gjorde därmed tävlingsdebut för AIK.

16835974_10155176514671454_4619973839368017784_o

Nebojša Novaković visar Peter Wennberg hur ett tillslag ser ut.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s spelare firar segermålet under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Mål!! Denni Avdić har precis gjort 1-0

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s #14 Stipe Vrdoljak med bollen under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Nyförvärvet Stipe Vrdoljak gick rakt in startelvan.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s #7 Kristoffer Olsson med en passning under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Även Kristoffer Olsson gjorde tävlingsdebut för AIK.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s spelare firar AIK:s #4 Nils-Eric Johanssons mål som minuten senare skulle bli bortdömt för offside under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

Nisse firar sitt mål som sedan felaktigt blev bortdömt.

16836514_10155176543331454_6900381670596844423_o

AIK:s SLO Tobias Larsson i glatt samspråk med klackledarna under matchen.

16826163_10155176526171454_3650366946978111635_o

Fullsatt klack, solsken, seger och AIK. Kan livet bli bättre?

16836597_10155176532526454_6122455401989601010_o

Även huvudläktaren var fullsmockad med glada AIK:are.

STOCKHOLM, SVERIGE - 19 FEBRUARI 2017 : AIK:s #11 Eero Markkanen höll inte med om domarens domslut under matchen i Svenska Cupen mellan AIK och GAIS på Skytteholms IP den 19 Februari i Stockholm ( Foto: Jesper Zerman / Pic-Agency.com )

"Tuoamari!!!"

16826103_10155176531201454_843537703857526103_o

Nisse tar ett snack med medieprofilen August Spångberg efter matchen. För dagen stående i klacken.