Information om herrlagets träningsläger 2024

2023.11.30, kl 15:00
AIK Fotbolls herrlag kommer i början av 2024 genomföra två träningsläger. Det första lägret kommer vara av ren träningskaraktär, medan det andra kommer vara ett mer klassiskt träningsläger där träning och matchspel kommer att kombineras.

Annons:

Det är nu fastställt att AIK Fotbolls herrlag kommer att genomföra två träningsläger inför den allsvenska säsongen 2024. Mellan 10-20 januari kommer laget befinna sig i Algarve på Portugals sydkust. Detta kommer vara ett läger av ren träningskaraktär.

Laget kommer sedan resa hem och bedriva sin träningsverksamhet i Stockholm fram till den 29 januari för att sedan resa till Marbella på Spaniens sydkust, och befinna sig där fram tills den 10 februari. Detta kommer vara ett mer traditionellt läger där träning och matchspel kommer att kombineras.

Mer information angående motstånd och speltid för träningsmatcher kommer att kommuniceras vid ett senare tillfälle. En positiv nyhet är att dessa träningsmatcher kommer att sändas live via AIK Fotbolls egna plattform AIK+, som precis som förra året även kommer att hårdbevaka lagets uppladdning på plats 2024.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll