MM

Mesut Meral

Den 14 januari 2023 meddelade AIK Fotboll att man anställt Mesut Meral som match- och motståndsanalytiker för klubbens herrlag.

  • Född
    1 december 1987
  • Födelseort
    Nusaybin, Turkiet

Mesut Meral föddes tisdagen den 1 december 1987 i Nusaybin, Turkiet. Familjen flyttade till Uppsala 1994 och vidare till Mora 2000. Han representerade Dalkurds FF från och med grundandet 2004 och ytterligare två säsonger. Efter att ha spelat i division 4 som högst gav han upp spelarkarriären och valde i stället att satsa på en roll som ledare.

2018 rekryterades han som assisterande tränare till Dalkurds FF under klubbens debutsäsong i Allsvenskan. Han fortsatte jobbet även nästkommande år innan han lämnade klubben för en roll som assisterande tränare till Andreas Brännström i Jönköpings Södra IF 2020. Det blev endast ett år i Jönköping innan han flyttade tillbaka till Uppsala och Dalkurds FF, denna gång i en roll som chefstränare. Även denna sejour blev ettårig innan flyttlasset gick till Skåne och Malmö FF:s samarbetsklubb BK Olympic där han som chefstränare förde laget till en sjätteplats i Ettan Södra.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll