Biljettinformation inför cupsemifinalen

2024.03.09, kl 21:30
Lördagens kvartsfinalseger innebär att AIK har kvalificerat sig för semifinal i Svenska cupen 2023/2024. Där väntar ett derby mot Djurgården hemma på Friends Arena. Nedan finner du biljettinformation till semifinalen.

Annons:

Cupderbyt kommer att spelas på Friends Arena i Solna, söndagen den 17 mars med avspark kl 15:00. Årskortsinnehavare kommer ha förtur till att säkra sina biljetter. Notera att matchbiljetter i Svenska cupens slutspel alltså inte ingår i årskortet, däremot kommer årskortsinnehavare ha ett rabatterat pris på sina årskortsplatser under förturen.

Biljettsläpp årskortsinnehavare

  • Förturen för årskortsinnehavare kommer att inledas måndagen den 11 mars kl 10:00 och pågå fram till tisdag den 12 mars kl 10:00.
  • Du kommer att ha din årskortsplats reserverad på ditt konto i biljettsystemet AXS. Längst ner i artikeln hittar du en guide för hur man betalar sina reservationer.
  • Det rabatterade priset gäller endast på din årskortsplats och för att ta del av erbjudandet krävs det att du säkrar din matchbiljett innan det allmänna släppet.
  • Som vanligt under ett derby kommer den södra läktaren tilldelas gästande lags supportrar. Det innebär att årskortsinnehavare på familjeläktaren kommer få en länk via e-post där man kan köpa matchbiljett på en annan del av arenan.
  • Biljetterna för Guldkortsinnehavare kommer även de att släppas till försäljning måndag kl 10:00. Du kommer då få en länk via e-post som du kan använda för att välja valfri ledig plats på arenan och genomföra ditt köp till samma rabatt som övriga årskortsinnehavare.

Allmänna biljettsläppet

  • Tisdag den 12 mars kl 11:00 öppnar biljettförsäljningen till allmänheten.
  • Du köper dina biljetter via AIKbiljett.se.
Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll