Live från Friends Arena

AIK Fotboll fortsätter sin utveckling av matchdagsanpassade arrangemang och kan nu i ett unikt samarbete med Sportlib, Stockholm Live och Operakällaren AT presentera vårens stora nypremiär för studioprogrammet “Live Från Friends Arena”. I AIK Fotbolls strävan att kunna erbjuda möjligheter till en förlängd och förbättrad matchdagsupplevelse för våra supportrar så är denna utveckling både nödvändig och rimlig men givetvis främst glädjande.

Live Från Friends Arena, som lanserades inför säsongen 2018, är Sportlibs och AIK Fotbolls matchdagsstudio som sänds inför samtliga allsvenska hemmamatcher på Friends Arena. Formatet är en högkvalitativ produktion med gäster och innehåll som håller hög relevans för såväl AIK Fotboll som för den enskilda matchen. Studioprogrammet kommer som tidigare även att sändas på arenarummets bildskärmar fram till matchstart.

Live Från Friends Arena flyttar från sin tidigare yta på West Lounge till Carlsberg Bar där en mer dynamisk miljö anpassad för vår fotbollspublik erbjuds för såväl besökare som tittare. AIK Fotboll flyttar även in med sitt värdskap och sin profilering i lokalerna för att tillsammans med sina supportrar kunna skapa ett sammanhang som andas AIK. Även stora AIK-profiler kommer under en större utsträckning befinna sig i lokalerna innan match under året.

190717 Sebastian Larsson of AIK after the UEFA Champions League qualifying match between AIK and Ararat-Armenia on July 17, 2019 in Stockholm.
Foto: Andreas L Eriksson / Bildbyrån / kod AE / Cop 106

Med lanseringen av Live Från Friends Arena i Carlsberg Bar så avvecklar även klubben sitt arrangemang Årskortsklubben som under säsongerna 2017-2018 hållit till i lokalerna på O´Learys i Mall of Scandinavia. Det är AIK Fotbolls förhoppning och ambition att få dessa bägge koncept att smälta samman till ett mer uppdaterat och anpassat arrangemang. AIK Fotboll vill passa på att tacka O´Learys för ett mycket bra samarbete under denna tid.

Program Live Från Friends Arena (kan variera något från match till match)
120 minuter innan avspark – Carlsberg Bar och Bistro 1847 öppnar dörrarna.
60 minuter innan avspark – Live Från Friends Arena sänder live från Carlberg Bar.

Mat & Dryck
Carlsberg Bar erbjuder ett koncept med mat och dryck för hela familjen med exempelvis:
Operakällarens “Burger shack cheese-tallrik”
Operakällarens klassiska köttbullar
Napolitanska pizzor som snacks till drycken

Bordsbeställning kan ske till Bistro 1847 i direkt anslutning till Carlsberg Bar på denna mejladress: bistro1847@operakallaren.se.

Kontaktperson och AIK Fotbolls projektledare i Carlberg Bar är Åsa Nellfors, och kan nås på asa.nellfors@aik.se.

Text: AIK Fotboll

Annonser

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll