Missa inte morgondagen lansering av AIK-hjälpen

2020.04.26, kl 12:00
Flera AIK-supportrar har redan börjat höra av sig för att bidra med objekt att auktionera ut via AIK-hjälpen, detta är något som AIK Fotboll välkomnar och uppskattar enormt mycket.

Det senaste tillägget till det stora utbud av objekt som kommer att vara en del av AIK-hjälpen är Guldkollektionen. Denna kollektion består av klädesplagg tillhörande tre speciella AIK-profiler som burits i samband med klubbens tre senaste SM-guld (2018, 2009, 1998). Detta är en unik möjlighet att buda hem en klädeskollektion av stort värde som har en stark anknytning till AIK Fotbolls moderna historia. Mer information om detta hittar du på annonsen för denna kollektion vid lanseringen av AIK-hjälpen som sker måndagen den 27 april 2020.

Värdet av Guldkollektionen anses så pass högt att ett lite högre utbudspris kommer att tillämpas, alla övriga annonser startar på 1 SEK. Det gäller oavsett om det handlar om signerade matchtröjor eller möjligheten att sitta med på bänken i en assisterande roll för en försäsongsmatch.

En annons är uppe för auktion i 14 dagar och vi välkomnar klubbens alla supportrar att höra av sig till aikhjalpen@aikfotboll.se om man tror sig ha något som skulle passa auktionen. Denna möjlighet är öppen till och med söndagen den 10 maj 2020 och AIK-hjälpen planeras att vara öppen till och med måndagen den 25 maj 2020.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll