Moderna Försäkringar skänker biljetter till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

2018.11.02, kl 17:00
Som en del av matchvärdskapet i samband med det allsvenska mötet AIK - GIF Sundsvall väljer Moderna Försäkringar att skänka biljetter till barn och unga som för tillfället är patienter hos Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Man vill på så sätt erbjuda en positiv upplevelse för barnen.

– När vi fick chans att ge bort biljetter till barn och ungdomar tvekade vi inte och Astrid Lindgrens Barnsjukhus är en bra mottagare. Moderna Försäkringar vill att fler ska få möjlighet att uppleva stämningen och gemenskapen på läktarna, och vi hoppas att det här blir ett fint avbrott i en annars svår situation för de här barnen och deras familjer, säger Jonas Frid, privatmarknadschef på Moderna Försäkringar.

– Vi är stolta över vårt samarbete med Moderna Försäkringar. Att man som partner till AIK Fotboll väljer att använda en del av partnerskapet till att skänka glädje till barn och unga i en svår situation tyder på ett väldigt humant företagande. Det uppskattar vi då vi delar samma värdegrund, säger Stefan Jonasson, Kommersiell chef på AIK Fotboll.

Matchen mot GIF Sundsvall spelas på Friends Arena nu på söndag den 4 november kl 17.30.

Biljett hittar du på aikbiljett.se eller via länken här nedan.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll