2018.01.26, kl 11:26

Biljetter till AIK - Syrianska FC i Svenska cupen

Lördagen den 17 februari 2018 inleds tävlingssäsongen då AIK tar emot Syrianska FC i Svenska cupens gruppspel. Cupmatchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm och samtliga årskortsinnehavare 2018 har fri entré till matchen och behöver endast ladda ner en gratisbiljett som ger entré. Övriga biljetter till cupmatchen släpps måndagen den 29 januari, kl 10:00.

Biljetter till AIK – Syrianska FC kostar mellan 79 och 129 kr och släpps måndagen den 29 januari, kl 10:00 via denna sida. Observera att det är billigare att köpa biljetter online fram till tre timmar innan avspark. AIK Fotboll kommer att ha följande sektioner öppna på matchen: “långsida” (vuxen, barn/ungdom, pensionär), “kortsida” samt “bortasupporter”.

Detta gäller för årskortsinnehavare
Alla som köpt årskort före onsdagen den 7 februari, kl 13:00 kan gå på matchen gratis. Men man måste själv hämta hem sin biljett på internet senast fredagen den 9 februari, kl 13:00.

Hur hämtar man hem sin biljett?
Ni som köpt årskort kommer att få ett mejl från AIK Fotboll. Mejlet innehåller en länk och ett lösenord som berättigar dig till så många biljetter till matchen som du har årskort. D v s har du tre årskort så berättigar länken och lösenordet dig till tre biljetter.

Mejlen med länk och lösenord kommer att skickas ut kontinuerligt under den här perioden fram till och med strax efter deadline den 7 februari, kl 13:00. Har du inte fått något mejl, kontakta då gabriel.niklasson@aikfotboll.se.

OBSERVERA! Man får inte entré till matchen genom att visa upp sitt årskort. Man måste ladda hem en biljett enligt instruktionerna och deadlines ovan.

Köper man sitt årskort efter kl 13:00 onsdagen den 7 februari så ingår inte matchen, detta med anledning av administrationen av biljetterna. Vi återkommer med information gällande biljetter till den tredje gruppspelsmatchen mot Halmstads BK på Tele2 Arena.

denna sida finns all information om AIK Fotbolls årskort. Varmt välkomna till AIK Fotboll 2018!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll