Idag lottas Europa League-kvalet

2017.06.19, kl 05:20
Idag kommer AIK:s första motståndare i kvalet till Uefa Europa League att utses. Klockan 13:00 och 14:30 lottas de två första kvalomgångarna i schweiziska Nyon. AIK går in i den första kvalomgången och är seedade, vilket innebär att man undviker de på pappret svåraste motståndarna. 100 klubbar kommer att spela i den första kvalomgången och matchdagar är 29 juni och 6 juli 2017.

Lottningen kan följas live på www.uefa.com. Lottas AIK att spela hemma den 29 juni kommer matchen att spelas på Tele2 Arena då Friends Arena samma kväll är bokad av Guns N’ Roses – och lottas AIK att spela hemma den 6 juli kommer matchen att spelas på Friends Arena. AIK Fotboll återkommer så snart som möjligt efter lottningen med information till årskortsinnehavare samt information om lösbiljetter till den första hemmamatchen i kvalspelet.

Observera att hemma- och bortamatchernas spelplats, datum och klockslag inte är 100% bekräftade förrän AIK Fotboll skriver det. Ändringar kan ske av Uefa efter lottningen då lag från samma land/stad i vissa fall inte kan spela hemma samtidigt.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll