2020.06.01, kl 14:20

Visa ditt hemmastöd - så här avstår du ditt årskort och väljer kompensation

Den 14 juni 2020 är Allsvenskan och Elitettan äntligen tillbaka igen då herrlagets samt damlagets tävlingssäsonger återupptas. Tyvärr utan en av fotbollens grundpelare – publiken. I denna artikel finns information kring hur du som årskortsinnehavare berörs.

Att Coronapandemin slagit hårt mot elitfotbollen, och därmed även AIK Fotboll som helhet, inklusive vår barn och ungdomsverksamhet, kommer inte som en överraskning för svenska fotbollssupportrar. Den 29 maj 2020 gav Regeringen och Folkhälsomyndigheten på en presskonferens klartecken till start för Allsvenskan och Elitettan där samtliga matcher tills vidare ska spelas utan publik på läktarna. Så länge matchspel utan publik pågår kommer den enskilt största intäktskällan för AIK Fotboll att vara utom räckvidd för klubben. Därför behöver vi vädja till dig som årskortsinnehavare att avstå återbetalningen av årskortet.

Coronapandemin har slagit hårt mot samhället och drabbat företag, organisationer och privatpersoner – både ur ett ekonomiskt perspektiv som ur ett hälsoperspektiv. Det är därför med stor respekt och ödmjukhet som vi vänder oss till dig som årskortsinnehavare med vår vädjan. Har du möjlighet att avstå återbetalning för ditt årskort är det en ovärderlig handling gentemot klubben.

Nedan finner du de olika alternativ som finns för dig som årskortsinnehavare som väljer att avstå återbetalning. Du hittar också ett avsnitt från AIK Play där läget beskrivs mer i detalj och som ger en mer detaljerad bild över hur viktiga de medel som kommer från årskorten är för AIK Fotbolls framtid. dela gärna den här sidan till andra årskortsinnehavare.

Viktig information 

  • Kundnumret som du behöver för att fylla i formuläret hittar du i det mail du fått. har du inte fått ett mail kan du logga in och hitta ditt kundnummer här eller titta på baksidan av ditt kort.
  • Vi kommer att kontakta er som valt en exklusiv souvenir för mer uppgifter för att kunna leverera till er.
  • Ni som valt 15% rabatt på årskort 2021 kommer få en kod när vi släpper årskorten för 2021.

Vice Klubbdirektör Fredrik Söderberg om läget

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll