Försäljningsstopp av årskort på östra/västra långsidorna i samband med biljettsläpp

2020.02.21, kl 19:00
Måndagen den 2 mars 2020, kl 10:00 släpps biljetterna till årets hemmapremiär i Allsvenskan då AIK Fotboll tar emot IK Sirius FK på Friends Arena. I samband med det kommande biljettsläppet har AIK Fotboll beslutat att avsluta försäljningen av årskort för sektionerna Östra långsidan, Västra långsidan, Östra kant samt Västra kant. Försäljningen till dessa sektioner kommer därmed att avslutas söndagen den 1 mars, kl 23:59.

Tävlingssäsongen är nära - läs allt om årskort här:

Detta beslut baseras på att vi under tidigare år upplevt att en viss utmaning med årskortsförsäljningen i samband med att lösbiljetterna till den eftertraktade premiärmatchen släpps. När en lösbiljett köps till en specifik match så går det inte längre att köpa ett årskort på den platsen. Efter det första biljettsläppet till premiären släpps även lösbiljetterna till de efterföljande tre hemmamatcherna innan hemmapremiären mot IK Sirius FK har hunnit spelats. I och med dessa biljettsläpp kommer många platser att blockeras vilket gör att det inte gå att erbjuda en fungerande lösning för årskortsköp.

Detta gäller som sagt endast sektionerna Östra långsidan, Västra långsidan, Östra kant sam Västra kant. Årskortsförsäljningen för Familjeläktaren, Norra övre, Övre kant samt på Klubbstol kommer att fortsätta fram t.o.m. den 30 april då årskortsförsäljningen för 2020 stänger. Av dessa sektioner är det enbart Familjeläktaren som är onumrerad och därav opåverkad av ovan nämnda förutsättningar. Platser på övriga sektioner kan komma att blockeras vid köp av lösbiljetter och vi rekommenderar starkt att köpa ditt årskort innan biljettsläppet den 2 mars. Årskorten till Norra stå och Norra ungdom är sedan tidigare slutsålda.

Varmt välkommen till AIK Fotboll och Friends Arena säsongen 2020!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll