Fredrik Söderberg, ny biljett- och marknadsansvarig på AIK Fotboll

2018.06.13, kl 09:00
Fredrik Söderberg kommer den 1 juli att tillträde rollen som biljett- och marknadsansvarig på AIK Fotboll AB  Fredrik kommer närmast ifrån Stockholm Live där han haft rollen som Senior Event Sales Manager. Fredrik har tidigare innehaft flera olika nyckelpositioner på Friends Arena där han bland annat varit ansvarig gentemot AIK Fotboll för klubbens matcharrangemang.

Fredrik har en examen från IHM Business School och har en gedigen AIK-bakgrund både som supporter men också genom familjen där Fredriks pappa, Stefan Söderberg, är ett mycket välbekant namn för alla som följt AIK Fotboll genom åren.

Jag är väldigt glad och stolt att få välkomna Fredrik till AIK Fotboll säger Tf VD Håkan Strandlund. Fredrik har i sina roller på Friends Arena visat prov på professionalism och ett stort engagemang. Det finns idag väldigt få personer inom Sverige med hans kompetens och erfarenhet när det gäller att arrangera och marknadsföra större idrottsevenemang.

Jag har haft sex fina år på Friends Arena och Stockholm Live, men när AIK hörde av sig kände direkt att det här var en roll där jag har ett stort bidrag att ge samtidigt som jag är väldigt stolt över att få representera klubben i mitt hjärta. Det ska bli oerhört spännande att få vara en del av AIK Fotbolls framtid säger Fredrik.

Fredrik efterträder Gabriel Niklasson, tf Biljett- och kommunikationschef, som lämnade klubben i början av juni.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018