Gnaget on Tour tillbaka till Europacupspelet

2019.07.09, kl 12:00
Få har väl missat att AIK Fotboll nu under tisdagen den 9 juli 2019 inleder Uefa Champions Leagues första kvalomgång med bortamatch mot FC Ararat-Armenia. Och med AIK ute på vägarna igen - vad passar då bättre än en nystart av 2018 års uppskattade kampanj Gnaget on Tour?

“AIK Fotboll är överallt! Ett mantra som dels talar ifrån den historiska anknytningen till sitt namn Allmänna Idrottsklubben men också utifrån perspektivet som Sveriges största klubb med flest medlemmar. För att befästa och hedra sin enorma supporterkrets har klubben beslutat sig för att ge sig ut på en landsomfattande turné under 2018. Turnén blir den största i sitt slag och kommer att pågå långt in på senhösten.”

Så lät det våren 2018 när Gnaget on Tour lanserades. Och i takt med lagets framgångar på planen fick också kampanjen ett mycket gott mottagande (man kan fortfarande ta del av förra årets posters via den här länken).

Efter det lyckliga turnéslutet i Kalmar i höstas har dock kampanjen legat vilandes under säsongen 2019 – fram tills nu. För när AIK Fotboll ger sig ut i ett nytt, spännande Europaäventyr så gör vi det med känslan att det är själva essensen för vad Gnaget on Tour står för. Inga vägar är för krokiga, inga mellanlandningar för långa, inga arenor för avsides. Där AIK spelar – där ses vi.

Ni kan redan nu kostnadsfritt ladda ner en poster för 2019 års turnéstart här:

Och i år är vi dessutom extra glada över att få förstärkning på vår turné av redaktionen för Tattersall (som enligt egen utsago är “ett sporadiskt utkommande fanzine i det allmännas tjänst”). Läs eller ladda ner den första delen här (klicka på pilen uppe i det vänstra hörnet för att ladda ner som PDF):

Från Armenien rullar turnén sedan vidare med ett stopp på hemmaplan, närmare bestämt onsdagen den 17 juli kl 19:00 då returen mellan AIK och FC Ararat-Armenia spelas på Friends Arena. Biljetter till den matchen köper du här.

Enklaste och billigaste sättet att följa AIK under hela Europaturnén är genom att köpa Europakortet, som du läser mer om här.

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019

Sök på AIK Fotboll