Klart med träningsläger för 2018

2017.12.05, kl 11:51
AIK:s herrlag åker på träningsläger till Dubai mellan den 29 januari och 9 februari 2018. Träningen kommer att genomföras på träningsanläggningen Nad Al Sheba. Två träningsmatcher planeras att spelas under lägret och tid, plats samt motstånd informerar AIK Fotboll om så snart den preliminära planeringen är bekräftad.

Beslutet om var träningslägret ska genomföras har fattats med följande utgångspunkt: laget ska ha de jämförbart bästa sportsliga förutsättningarna för att implementera, utveckla och bygga det spel, den fysik och den gruppmentalitet som önskas säsongen 2018.

Vid AIK Fotbollsförenings senaste årsmöte röstade medlemmarna för att klubben ska prioritera de sportsliga förutsättningarna i valet av plats för träningsläger. Även vid nästa årsmöte kommer medlemmarna att kunna påverka denna fråga. Lägret värderas som försäsongens spetsaktivitet i AIK:s jakt på en titel och en gruppspelsplats i Uefa Europa League 2018/2019.

AIK är kvalificerade för Svenska cupens gruppspel 2017/2018 och möter Halmstads BK, Syrianska FC och IK Oddevold i grupp B. Gruppspelet inleds preliminärt 17/18 februari 2018.

Förläng/köp era årskort redan idag via denna sida.
Se alla våra kategorier av årskort på denna sida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll