Stort tack!

2018.11.16, kl 16:54
De senaste åren har varit framgångsrika år för AIK Fotboll med en fantastisk avslutning av årets säsong i söndags, då vi tog klubbens tolfte SM-guld på herrsidan! AIK Fotboll har utvecklats mycket på i stort sett alla områden – såväl inom barn- och ungdomsverksamheten som inom övriga verksamheter.

Vi AIK:are kan idag med fog hävda att vi är bäst inom svensk fotboll på flera områden. Och vi vill bli bättre på allt. Det finns en positiv och professionell inställning i alla delar av AIK Fotboll.

Fotboll är en lagsport. Detsamma gäller AIK Fotboll. Det är samarbetet och samspelet mellan alla olika delar som är avgörande. Därför är det många vi å AIK Fotbolls vägnar vill tacka för ovärderliga och avgörande insatser.

Vi vill tacka AIK:s publik och alla supportrar som stödjer våra lag i alla lägen och som skapar en unik och massiv stämning i och kring AIK Fotboll på Friends Arena och Skytteholms IP, på bortaplan – ja, överallt.

Vi vill tacka AIK Fotbolls sponsorer, medlemmar och aktieägare som tror på det vi gör och som skapar förutsättningar för våra framgångar.

Vi vill tacka alla anställda och förtroendevalda som med engagemang och professionalism gör ett stort och omfattande arbete, ofta med begränsade resurser och under tidspress.

Vi vill tacka alla som på olika sätt arbetar ideellt för AIK Fotboll på matcher, i ungdomsverksamheten och i andra sammanhang. Utan alla ideella insatser hade vi inte kunnat bedriva den verksamhet som vi gör idag.

Vi vill tacka alla spelare och ledare i elitlagen – och deras anhöriga som ofta får dra ett stort lass på hemmaplan när lagen tränar och spelar intensivt.

Ni är alla välkomna att höra av er med frågor och synpunkter. Kom gärna på våra informationsmöten eller mejla på styrelsen@aikfotboll.se. Vår klubbdirektör och VD, Jens T Andersson, når ni på jens.andersson@aikfotboll.se.

Tusen tack! Nu tar vi sats inför 2019.

För AIK Fotboll
Jens T Andersson och styrelserna i AIK Fotbollsförening och AIK Fotboll AB

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll