Välkommen till AIK Fotbolls föreningsläktare 2020

2020.02.28, kl 16:30
Föreningsläktaren är ett initiativ av AIK Fotboll som främst syftar till att göra det enkelt och tillgängligt för barn och ungdomar som själva spelar fotboll att ha en gemensam mötesplats utanför fotbollsplanen. En plats där man kan umgås med sina lag och föreningskamrater samt andra fotbollsintresserade killar och tjejer i olika åldrar.

Att som förening eller lag köpa ett biljettpaket till Föreningsläktaren skapar många möjligheter. Det är en tillgång och ett mervärde för medlemmarna i föreningen, samt en perfekt möjlighet till lagaktiviteter utanför fotbollsplanen. Att besöka Friends Arena och titta på allsvensk fotboll kan även bidra till mycket inspiration och spelidéer som man kan ta med sig till träningsplanen för att själv öva på. För de lite äldre ungdomarna kan en frisparksvariant eller specifik träningsövning vara kul att öva på medans de lite yngre kanske tycker det är roligt att studera Henok Goitoms nya målgest.

Att få möjlighet att titta på allsvensk fotboll tillsammans med vänner och lagledare är självklart den främsta förmånen med Föreningsläktaren. Men vi kommer under säsongen även bedriva olika tävlingar där man kan delta som förening, lag eller privatperson och besvara frågor kopplade till matchen samt fotboll överlag. Vinnarna av dessa tävlingar erhåller fina priser i slutet av säsongen. Det finns utrymmen innanför läktaren där man kan umgås, spela spel eller ta del av den mat och dryck som finns till försäljning i kioskerna.

Utöver att ge fotbollslag och föreningar en möjlighet att komma och titta på AIK så hoppas vi självklart att genom detta skapa en fullsatt läktare som bidrar till atmosfären på våra hemmamatcher samt en och annan ny AIK:are. Antalet biljetter till Föreningsläktaren är begränsade och det är först till kvarn som gäller på de platser som finns tillgängliga över en säsong.

Vi på AIK Fotboll hoppas att du och din förening gör oss sällskap på Friends Arena under 2020.

Vad kan man köpa?

Priset på biljettpaketen till Föreningsläktaren motsvarar strax över sju kronor/biljett under 2020. Det är ett mycket förmånligt pris för att se allsvensk fotboll från bra platser på Friends Arena.

  • Stort biljettpaket
    50 biljetter/match (undantaget Stockholmsderbyn)
    5 000 SEK (4 717 SEK, exklusive moms)
  • Litet biljettpaket
    25 biljetter/match (undantaget Stockholmsderbyn)
    2 500 SEK (2 358 SEK, exklusive moms)

Är du och din förening intresserade av att köpa ett biljettpaket till Föreningsläktaren för den kommande allsvenska säsongen? Eller vill ni kanske veta lite mer om Föreningsläktaren? Kontakta mig på telefon eller mejl.

John Åberg, ansvarig säljare på AIK Fotboll
Tel: 08 – 735 96 50.
E-post: john.aberg@aikfotboll.se

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll