Knatteskolan 2017

2017.05.17, kl 17:16
AIK Ungdomsfotboll i samarbete med VE Stenentrepenad och Stadium hälsar flickor och pojkar födda 2012 välkomna till AIK Fotbolls Knatteskola med start hösten 2017.

Året som man fyller fem år startar AIK Fotbolls Knatteskola, vilket i år betyder att Knatteskolan är öppen för spelare födda 2012. Vi startar träningarna under vecka 35.

Pojkgrupperna kommer att kunna välja på fyra olika dagar och platser (ni väljer ett av nedanstående alternativ)
Mulle Meck plan, (Mönstringsvägen 9) på måndagar kl 16:30-17:30 med start 28 augusti
eller på
Råstasjön, Arenastaden (Vintervägen 37) på tisdagar kl 16:30-17:30 med start 29 augusti
eller på
Råsunda IP, (Ekenbergsvägen 90) på onsdagar kl 16:30-17:30 med start 30 augusti
eller på
Huvudstafältet (Göran Perssons väg) på torsdagar kl 16:30-17:30 med start 31 augusti

Flickgrupperna tränar
Råsunda IP, (Ekenbergsvägen 90) på onsdagar kl 16:30-17:30 med start 30 augusti

Anmälan och avgift
Ni anmäler ert/era barn på länken nedan, var noggranna med att fylla i alla uppgifter som efterfrågas.Kontrollera att ni anger rätt e-postadress eftersom all info skickas via mejl.
Anmäl er här

För anmälningsavgiften på 1 350 kr får man fotbollsträning tillsammans AIK Fotboll en gång i veckan från uppstarten till och med hela november (uppehåll under skolornas höstlov, vecka 44). Dessutom ingår en fotboll samt träningströja (t-shirt). Dessa delas ut på plats under första tillfället.

Betalning sker till bankgiro 5629-5314 senast sju (7) dagar efter att anmälan gjorts. Betalningen garanterar er en plats i Knatteskolan. Se till att skriva in barnets namn och personnummer vid inbetalning.

Träningsinnehåll
Vår målsättning är att skapa ett intresse för idrott i allmänhet och AIK Fotboll i synnerhet samt ge spelaren en motoriskt varierad, allsidig och lustfylld träning. För att lyckas med vår målsättning, glädje och utveckling, behöver vi därför en hög närvaro tillbaka från spelarna, m.a.o. en viss prioritering av träningen.

Ledartillsättning
Knatteskolan är helt självförsörjande på ledare av anhöriga till spelarna. AIK Fotboll utbildar och vägleder dig som ledare, det finns inget krav på förkunskaper. Ett intresse för barn och fotboll är det som krävs samt ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det går bra att redan nu kryssa i det i samband med anmälan av spelaren.

Föräldrainformation samt ledarinformation
Under vecka 34 kommer vi att ha föräldrainformation i Solna Gymnasiums aula. Där ger vi er all nödvändig information och kan även svara på eventuella frågor. I slutet av informationskvällen så stannar alla ni som anmält intresse för att vara ledare kvar och får ytterligare kunskap inför tränarrollen. Mer information om datum och tid för föräldrainformationen kommer att skickas ut via e-post i början på augusti.

Flickverksamheten
En del kanske reagerar på att flickorna enbart har ett ställe att träna på. Den mångåriga erfarenheten som vi har är att det inte blir bra att samköra pojkar och flickor. Vi brukar inte heller få ihop lika många flickspelare som pojkspelare. Därför startar vi med alla flickor samtidigt på Skytteholms IP i Solna. Under det första verksamhetsåret är det vår tydliga ambition att i samråd med de ledare som finns i gruppen se om det är möjligt att göra en geografisk indelning även av flickgruppen för att möjliggöra träning närmare hemmet för varje deltagande spelare.

Ansvarig hos AIK Fotboll
Tanne Nelson
073 – 576 58 82
tanne.nelson@aik.se

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018