Välkommen till den Allmänna premiärträningen

2018.01.08, kl 16:10
AIK Fotboll har det stora nöjet att välkomna dig att inleda 2018 års fotbollssäsong med AIK Fotbolls herr- och damlag. Vi har stora förväntningar på den stundande säsongen och vi vet att alla klubbens supportrar, medlemmar och partners delar dessa. Tillsammans med två urstarka lag och en rad spännande nya samarbeten hoppas vi att vi kan ta det där sista nödvändiga klivet under 2018 för att infria våra drömmar om ett SM-guld för vårt herrlag och ett avancemang till Damallsvenskan för vårt damlag.

De inledande löpstegen och bolltoucherna hålls inför en förväntad storpublik på Skytteholms IP i Solna onsdagen den 10 januari med start kl 15:45. Damerna tränar mellan kl 15:45 och 17:00 och herrarna mellan kl 17:00 och 18:00.

Utöver den fantastiska upplevelsen att få se årets första träning så kommer det från planen att hållas ett program med konferencier där olika gäster från AIK Fotboll intervjuas. Det är fri entré och en kaffeservering med försäljning av ett enklare sortiment står till ert förfogande där det accepteras kontanter och Swish.

Preliminärt program
Damlaget inleder träningen.
AIK Fotbolls tf vd Håkan Strandlund hälsar välkommen.
Herrlaget inleder träningen.
Intervjuer med Christer Lundin (sportchef damlaget) och Pierre Gallo (tränare damlaget).
Intervjuer med Rikard Norling (chefstränare herrlaget), Björn Wesström (sportchef herrlaget) och lagkapten Nils-Eric Johansson.
Presentation av nyförvärv till herrlaget.

Varmt välkommen till 2018 års säsong tillsammans med AIK Fotboll.

Missa inte att förnya/köpa årskort till den kommande fotbollssäsongen. Allt om årskort 2018 finns på denna sida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll