AIK Fotboll presenterar Malmqvist & Co. Byggnads AB

2018.02.14, kl 16:33
AIK Fotboll kommer under rubriken #marknadsveckan att i text och bild presentera en handfull företag som valt att samarbeta med klubben och idag presenterar vi företaget Malmqvist & Co Byggnads AB.

Vill du också bli en uppskattad samarbetspartner i AIK-familjen, kontakta AIK Fotboll redan idag.

AIK Fotboll ingick hösten 2016 ett samarbete med Malmqvist & Co. Malmqvist & Co är en del av AIK:s nätverk och inför säsongen 2018 så har man valt att utöka det samarbetet. Malmqvist och Co. Byggnads AB utför totalentreprenader, generalentreprenader samt delade entreprenader. Dem arbetar med en mängd olika uppdrag, inom till exempel lokalanpassning, renovering och ombyggnation av kontor och industrier där dom förädlar lokaler för ett långsiktigt fastighetsvärde.

Kontaktinformation till Malmqvist & Co. Byggnads AB finner du här

”Vi är väldigt glada att fortsatt få möjligheten att samarbeta med Sveriges största fotbollsklubb. AIK Fotboll gör ett så mycket större arbete än det som syns på arenan. Att ge AIK:s fotbollsungdomar chansen i A-lagssammanhang är något av det viktigaste AIK gör. Genom att sponsra AIK är vi en liten del i att förverkliga drömmar för ungdomar runt om i Stockholm” säger Samir Gerdtsson från Malmqvist & Co Byggnads AB.

På frågan, ”Vad tror ni om säsongen 2018?” får vi följande svar:

”Vi hoppas och tror att AIK i år går hela vägen till SM-guld. Truppen känns oerhört stark med spets och bredd. Vi hoppas att i år är det året då Bilal Hussein och Anton Salétros tar varsin startplats.”

Vill ditt företag synas tillsammans med AIK Fotboll under 2018? Kontakta då klubbens representanter för ett förutsättningslöst samtal där de berättar för dig hur vi tillsammans kan bli än mer framgångsrika (kontaktuppgifter hittar du här). Till sist vill AIK Fotboll uppmana samtliga AIK-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartner.

AIK_Hero_2800x1194_002

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018