2018.11.06, kl 12:12

Kära publik. Kära supportar. Kära AIK:are.

2018 har verkligen varit ett fantastiskt år. Aldrig förr har AIK Fotboll haft ett sådant högt hemmasnitt. Aldrig förr har så många människor besökt våra hemmamatcher. Aldrig förr har vi spelat inför över 50 000 åskådare och aldrig förr har ett Stockholmsderby lockat så mycket publik.

AIK Fotboll vill tacka alla ni 354 966 besökare som kommit till Friends Arena under 2018. Det går inte att sätta ord på vad ert stöd har betytt. Det går inte att beskriva den stämning, den passion, den atmosfär som ni bidragit med över hela säsongen. Nu när laget på söndag åker ner till Kalmar som serieledare för att avsluta året är det med er hjälp man kommit till den positionen. AIK är inte AIK utan sin publik. Tack!

Låt oss nu tillsammans bygga vidare på den gemenskap som gör oss till Allmänna Idrottsklubben. Låt oss föra in 2018 års energi i 2019. Den 19 november släpps årskorten till försäljning, men fram till dess kan du som årskortsinnehavare säkra din plats till nästa säsong. Gå in på arskort.se redan nu och förnya ditt årskort. Det finns även olika betalningsalternativ för dig som vill dela upp din betalning.

Återigen – tack!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019