Succé för #Marknadsveckan

2018.02.26, kl 16:38
I mitten på februari rullade AIK Fotboll ut #marknadsveckan. Syftet var att uppmärksamma och marknadsföra nya och befintliga nätverkspartners samt att i förlängningen skapa nya affärer för både våra partners och AIK Fotboll. Det föll mycket väl ut. Under veckan presenterades totalt fem företag och räckvidden uppgick till mer än en kvarts miljon visningar i AIK Fotbolls olika digitala kanaler.
2018.02.26, kl 16:38

Först ut var AIK’s nya nätverkspartner Homemaid AB. Företagets säljare, Magnus Wiberg är positivt överraskad över den uppmärksamhet samt de nya kunder de erhållit via #marknadsveckan. ”Tack vare artikeln hos AIK Fotboll under #marknadsveckan så har vi fått otroligt bra respons! Vi har fått in ett stort antal intresseförfrågningar ang. hemstäd och andra städtjänster från AIK-supportrar. Detta tycker vi är otroligt roligt med tanke på att det är en ”win win” situation för alla parter.”

AIK Fotbolls säljavdelning delar samma uppfattning: ”Vi har fått ett flertal konkreta intresseanmälningar från företag som är nyfikna och intresserade av medlemskap i vårt affärsnätverk meddelar Athena Nikou, Försäljningschef på AIK Fotboll.

AIK Fotboll inför veckans nätverkspartner   

Då #marknadsveckan gav en positiv effekt vill AIK Fotboll fortsätta att uppmärksamma nya och befintliga nätverkspartners. Med start i mars kommer AIK Fotboll varje vecka presentera ”Veckans nätverkspartner”. Syftet är framförallt att synliggöra klubbens partners för dess supportrar men även  skapa ett intresse för nya aktörer för att på sikt utöka affärsnätverket med nya intressanta företag.

AIK’s affärsnätverk är till för företag som vill knyta nya affärskontakter, få företaget att växa samt umgås under proffsiga, avspända och trevliga förhållanden. Både med och utan fotboll i fokus.

Vill ditt företag synas tillsammans med AIK Fotboll under 2018? Kontakta då klubbens representanter för ett förutsättningslöst samtal där de berättar för dig hur vi tillsammans kan bli än mer framgångsrika (kontaktuppgifter hittar du här). Till sist vill AIK Fotboll uppmana samtliga AIK-supportrar att under 2018 stötta klubbens samarbetspartners.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll