Välkommen till den Allmänna premiärträningen 2024

2023.12.19, kl 15:11
Tisdagen den 9 januari 2024, kl 18:00 inleder AIK:s dam- och herrlag den gemensamma försäsongsträningen och man gör det på Skytteholms IP i Solna i form av den Allmänna premiärträningen. Det är givetvis fri entré denna kväll. Varmt välkomna!

AIK Fotbolls premiärträning har sedan flera år tillbaka varit startskotten för dam- och herrlagets fotbollssäsonger. Förra året tog sig 3500 supportrar till Skytteholm för att hälsa ledare och spelare välkomna till en ny fotbollssäsong – och vi är säkra på att det inte kommer vara något undantag denna gång. Den Allmänna premiärträningen inleder kl 18:00 på Skytteholms IP (A-plan) i Solna, där lagen kommer genomföra sina fotbollspass – samt att representater från bägge lag kommer att intervjuas på innerplan.

Dörrarna öppnar 16:30 och det kommer finnas tre entréer tillgängliga. Huvudentrén kommer att kompletteras med en entré med riktning mot Solna hallen – samt en med riktning mot Skytteholmsparken. Värt att notera att är att det inte kommer vara möjligt att röra sig mellan Skytteholms olika sektioner när man tagit sig in på arenan – det betyder att man endast kommer kunna befinna sig på den sektionen som man valt entré för.

Maxkapaciteten på Skytteholm är 3500, vilket innebär att det är först till kvarn som gäller. När maxkapaciteten är uppnådd kommer inträdet att stänga och inga fler kommer att tillåtas inträde. På grund av terrorhotnivån är det inte tillåtet att medföra väskor in på arenan. Vid entréerna kommer det även ske visitering på samtliga supportrar.

AIK Fotboll kommer hålla kioskerna öppna. Utbudet kommer vara begränsat till att det endast kommer finnas kaffe och mazarin.

Värt att notera är att det inte kommer att finnas möjlighet till bilparkering intill arenan – då dessa platser kommer att vara avstängda under kvällen.

Passa på att göra som fler än 14 000 AIK-supportrar redan har gjort – nämligen att köpa årskort till den kommande fotbollssäsongen. Allt om årskort 2024 finns på årskort.se

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll